Välkommen till ditt nya jobb

Viktoria Andersson heter jag och är HR-chef här på Edekyl och Värme. Vill du jobba i en framtidsbransch med fokus på energieffektivisering och hållbara lösningar? Vår bransch utgör en viktig funktion för att vårt samhälle ska fungera nu och i framtiden.

2005 bestod Edekyl & Värme av fem anställda. Idag är vi över 100 st medarbetare, finns på sex olika orter och våra planer är att vi ska bli ännu flera!

 Det är inte i första hand brist på kunder och projekt som begränsar vår takt att växa, utan att rekrytera medarbetare med rätt bakgrund och rätt kompetens. Att alla vi anställer ska ha branscherfarenhet går vi bet på. Det utbildas helt enkelt inte tillräckligt många för att täcka vårt och övriga branschens behov.

Därför behöver vi erbjuda utvecklings- och utbildningsmöjligheter direkt hos oss på Edekyl och det gör vi. Det innebär att vi försöker hitta människor med rätt karaktär och passande bakgrund för att jobba hos oss och som delar våra värderingar; vår EDE-anda: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Kontakta mig eller sök någon av våra utannonserade tjänster!

Viktoria

Viktoria

HR Chef
019-767 33 08
Maila mig

Vi behöver utöka med ytterligare kyltekniker i region Uppsala. Kanske är du den vi söker för att vårt kyl-gäng i Uppsala ska bli komplett? Vår bransch och en roll som kyltekniker hos oss utgör mer än någonsin en otroligt viktig samhällsfunktion!

I Uppsala är vi ett sammansvetsat team som värdesätter lagandan högt. Vi hjälps åt när det är tufft och vi firar framgångar när det går bra. Hos oss får du jobba med service, men även installationer av olika kylsystem. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och våra kunder finns inom ett brett spann, allt från butiker till industrier, men framför allt tyngdpunkt på butikskyla. Har du sedan tidigare erfarenhet av just butikskyla så är det ett stort plus i kanten. Att du innehar kylcertifikat kat 1 är en självklarhet. Likaså att du känner en stor trygghet i att jobba självständigt på uppdrag ute hos kund.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Vi behöver utöka med ytterligare kyltekniker i region Stockholm. Kanske är du den vi söker för att vårt kyl-gäng i Stockholm ska bli komplett? Vår bransch och en roll som kyltekniker hos oss utgör mer än någonsin en otroligt viktig samhällsfunktion!

I Stockholm är vi ett sammansvetsat team som värdesätter lagandan högt. Vi hjälps åt när det är tufft och vi firar framgångar när det går bra. Hos oss får du jobba med service, men även installationer av olika kylsystem. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och våra kunder finns inom ett brett spann, allt från butiker till industrier, men framför allt tyngdpunkt på butikskyla. Har du sedan tidigare erfarenhet av just butikskyla så är det ett stort plus i kanten. Att du innehar kylcertifikat kat 1 är en självklarhet. Likaså att du känner en stor trygghet i att jobba självständigt på uppdrag ute hos kund.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Drivs du av både försäljning och att leda projekt inom installation? Då är du förmodligen den vi söker för att komplettera vårt team i Linköping.

När du jobbar med försäljning hos oss så genererar du nöjda kunder och bidrar till hållbara och energieffektiva lösningar. Har du sedan tidigare praktisk erfarenhet av kyl- värme och/eller ventilationsinstallationer så är det ett stort plus i kanten.

Som projektledare installation hos oss så ansvarar du för att våra projekt drivs och genomförs enligt angivna direktiv, mål, budget och tidsplan. Du är både arbetsledare, samordnare och informatör. Ditt huvudfokus är att ansvara för planering och styrning av tilldelade resurser så att projektuppdragets mål nås.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av ordning, reda och struktur i rollen.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande ledarroller och inom installationsbranschen. Du bör också ha grundläggande företagsekonomiska kunskaper samt god dator- och systemvana.  Skicka in din ansökan


Fredrik Björklund, Operativ chef, Örebro

Fredrik Björklund, Operativ chef, Örebro

"Edekyl & Värme är fokuserade på att personalen ska trivas och ges möjligheter att utvecklas. Vi söker killar och tjejer, män och kvinnor som inte är rädda för att lära sig nya saker och bredda sin kompetens, även inom närliggande teknikområden. Själv började jag jobba som elektriker 2009. Jag som person drivs av att lära mig nytt och har en vilja att utvecklas. Edekyl & Värme är ett bolag i ständig förändring som uppmuntrar till personlig utveckling, vilket banat väg för min karriär i bolaget. Idag jobbar jag som Operativ chef på huvudkontoret i Örebro” säger Fredrik Björklund.

Se filmerna om oss